‣ Serveis

‣ Centraletes telefòniques

Centraletes telefòniques

○ Físiques

Li oferim configuració i programació a mida previ estudi de necessitats amb el responsable de les seves instal·lacions. Des de petites centraletes de 2 línies / 6 usuaris, fins multisedes IP amb centenars d'usuaris


▸ Consultar PDF


○ Virtuals

Centraleta en el núvol. Podrà controlar les seves despeses mitjançant una quota per usuari que inclou línies, numeració, equip i trucades nacionals.


▸ Consultar PDF


‣ Telefonia mòbil

Telefonia mòbil

Configura la teva tarifa plana adequada a les teves necessitats de trucades i dades, instal·la la SIM en el teu Smartphone i treu-li partit a una de les millors tarifes del mercat. Sense compromís, sense lligams.


‣ Campanyes SMS

Campanyes SMS

Informe a tots els seus clients amb un clic, mitjançant una interface intuïtiva i senzilla. Podem certificar la recepció si fos necessari, i és possible organitzar enquestes amb resposta via SMS.


‣ Cablejat de veu i dades

Cablejat de veu i dades

Podem garantir el correcte funcionament de la seva xarxa de cablejat intern, ja sigui comprovant o reparant l'actual, o instal·lant nou cablejat estructurat amb UTP i última generació i subministrament d'armari rack, panells, electrònica de xarxa, etc.


‣ ADSL-fibra òptica

ADSL-fibra òptica

Contractem i instal·lem l'accés de dades que millor s'adapti a les seves necessitats de navegació i / o Veu IP


‣ Telefonia IP

Telefonia IP

Consulteu la nostra Home a l’apartat dedicat a això


‣ Estudi de costos

Estudi de costos

Quant fa que no revisa la seva factura telefònica? És possible que els estiguin cobrant serveis que no necessita o no li dóna servei. A Voxinac podem ajudar a optimitzar els seus costos gràcies als nostres 15 anys d'experiència.


Voxinac
Voxinac

Disseny


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.