‣ Telefonía IP

○ Telefonia IP / Veu IP

Es tracta del conjunt de dispositius i protocols que permeten transmetre la veu a través del protocol IP d'Internet


○ Productes i serveis

○ Sip Trunk

Substituïm les línies tradicionals per accessos IP, de manera que estalviem els costos fixos d'aquests accessos analògics o Et plantegem la tarifa plana personalitzada al teu consum, en funció de la mitjana de minuts cursats a cada determinat destí.


○ Centraleta IP

T’oferim una plataforma de comunicacions NEC, que et permetrà, a més dels serveis addicionals, accedir a serveis com a extensió mòbil, teletreball, interconnexió de seus, i programació a mida que s'adapti a les teves necessitats. També pots connectar la teva centraleta IP al nostre trunk SIP.


○ Centraleta Virtual

La teva centraleta en el núvol. Sense inversió inicial. Quota que inclou terminal IP i trucades nacionals. Programació a mida


○ Fax to Mail

Envia i rep faxos mitjançant un compte de correu electrònic. Elimina cost de paper, consumibles, manteniment d'equip, etc.


Voxinac
Voxinac

Disseny


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.